Marry, kiss, cliff tag

Qua booktags is dit mijn absolute favoriet: je gooit briefjes met een heleboel namen van personages in een mandje/emmer/beker/wat dan ook (ik gebruikte mijn “shut up I’m reading”- beker, en trekt er dan per ronde drie uit. Dan moet je kiezen met welke van de drie je wil trouwen, welke je wil zoenen, en welke je van een klif duwt. Dus vandaag: de marry, kiss, cliff tag!

IMG_2717

Ronde 1

IMG_2719

De eerste drie namen die ik pak: Gale uit The Hungergames, Warner uit de Touching Juliette-serie, en Mr. Rochester uit Jane Eyre. Gelukkig is dit oor mij niet zo moeilijk: ik trouw met Gale, kus Warner, en gooi Mr. Rochester van een klif. Die mocht ik toch al niet ;)

Ronde 2

IMG_2721

Helaas is ronde 2 een stuk minder gemakkelijk: Dorian Haviliard uit Throne of Glass, Percy Jackson uit Percy Jackson en de Olympiërs/Helden van de Olympus, en Dimitri Belikov uit Academicus Vampyrus. *kreun* Hoe kan ik nou kiezen wie ik van dat klif ga gooien. Kan ik ze niet gewoon allemaal een dikke knuffel geven en dan gaan we als vrienden uit elkaar?! Maar dat schijnt niet te mogen, dus moet ik kiezen. Dus trouw ik met Dorian, zoen ik Dimitri en duw ik (met heeeeel veeel pijn in mijn hart) Percy van een klif. Sorry, Annabeth.

Ronde 3

IMG_2722

De opties van ronde 3: Jon Sneeuw uit Het Lied van IJs en Vuur, Damon Salvatore uit The Vampire Diaries en Jaime Lannister, ook uit Het Lied van IJs en Vuur. Ik trouw met Jon Sneeuw, geen twijfel mogelijk. Zeker als ik Kit Harington er dan ook nog gratis bij krijg :). Dan zoen ik Damon (want een maniakale vampier als echtgenoot lijkt me niks), en gooi ik Jaime van een klif. Met pijn in mijn hart, maar wel net iets makkelijker dan in ronde 2.

Ronde 4

IMG_2723

En ook ronde 4 dreigt weer een verschrikkelijke heartbreaker te worden: ik pak Jay Gatsby uit The Great Gatsby, Gideon de Villiers uit de Edelsteentriologie en Park uit Eleanor& Park. Ik kan het echt niet oer mijn hart verkrijgen om Jay Gatsby van een klif te gooien! Die mand heeft het al zo moeilijk. Maar Gideon of Park… Sorry, sorry, Jay Gatsby, maar je krijgt het klif. En dan trouw ik met Park en kus ik Gideon… Denk ik.

Ronde 5

IMG_2724

Voor ronde 5 heb ik getrokken: Edward Cullen uit Twilight, Chaol Westfall uit Throne of Glass en Legolas uit Lord of the Rings. Eén ding is duidelijk: Edward krijgt het klif. Sorry, not sorry. Dan houden we Chaol en Legolas over. Neeeeee, kan ik ze niet allebei houden? Dat zal dan ook wel niet mogen hé. Ik denk dat ik dan trouw met Legolas, want hij is Legolas en waarschijnlijk mijn eerste fictional crush ooit (en hij is een prins, altijd leuk :D). En dan zoen ik Chaol.

Ronde 6

IMG_2725

De laatste ronde! De drie die nog over zijn: Augustus Waters uit The Fault in our Stars, Jace Wayland uit The Mortal Instruments en Harry Potter uit Harry Potter. Ik denk dat ik trouw met Jace, en Augustus Waters zoen, want Jace is geweldig en Augustus en Hazel zijn zo lief dat ik die niet wil scheiden :). En dan gooi ik Harry van het klif (sorry Harry Potter fans).

Judith

Wat vonden jullie van deze tag? Zouden jullie er meer willen zien?

Advertenties

2 thoughts on “Marry, kiss, cliff tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s