Concert: Bastille

8

Gisteren was het dan na heel lang wachten zo ver: het concert van Bastille! Judith was helaas zo ziek dat ze er niet bij kon zijn, maar ik (Loranne) was er wel bij. En wat waren ze goed! Hun nummers klonken geweldig en geen valse noot was hoorbaar. Het hele publiek swingde lekker mee en het was een geweldige sfeer. Dan hier een prachtige (ahum) fotoserie met de kwaliteit van een iPhone, dus de prachtigheid valt wel mee. Toch een sfeerimpressie.

21

 

We waren pas om half 5 uit, dus we moesten eerst naar huis racen en toen zo snel mogelijk naar de HMH. We kwamen rond kwart voor 6 aan in de rij en het wachten kon beginnen. Toen we eindelijk binnen waren, konden we nog meer wachten, feestje! Na een eerste eeuwigheid kwam het voorprogramma, Grizfolk. Ik had het van tevoren even opgezocht en het klonk toen best leuk, maar ik had er verder niet erg veel naar geluisterd.

22

 

Ik had gelijk een T-shirt gekocht want ze waren heel leuk en mooi en de rij was nog niet zo lang. Je ziet heel veel uilen, waarschijnlijk is het wat onduidelijk. BASTILLE moet nog net te lezen zijn, ghehe.

20

 

En toen, na een driedubbele eeuwigheid lang wachten, kwam de band eindelijk op! YAY! Zoals je ziet staan we redelijk dichtbij, het was in de Heineken Music Hall en die is GROOT.

18

19

15

12 

Dan, de zanger <3 (Hij kon echt niet dansen en verontschuldigde zich daar ook voor, maar hij was wel heel schattig.)

6

 

Artistieke mislukking, ahum.

8

Mensen gingen leuk doen met driehoekjes want in Bastilles logo (heet dat zo?) zit een driehiek, zag er heel tof uit.

Ik heb geprobeerd om weinig foto’s te maken en te genieten van het moment, want ik erger me er persoonlijk nogal aan wanneer mensen alleen maar op hun telefoon zitten te kijken of hun foto is gelukt en vervolgens de helft van het concert missen… De meeste foto’s zijn dan ook van een vriendin.

 

Advertenties

2 thoughts on “Concert: Bastille

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s