I love spring tag

Vandaag is het 21 maart, het begin van de lente! Dat was nog niet helemaal te zien vandaag met al die regen, maar officieel gezien kunnen de korte broeken weer uit de kast. Dus vandaag een tag met een aantal lenteachtige vragen om alvast in de stemming te komen!

1) Hoe is de lente waar jij woont?

Waar ik woon is de lente zeer regenachtig, net als alle andere jaargetijden (lang leve Nederland). De temperatuur kan variëren van 10 tot 25 graden (als we echt heel veel geluk hebben), maar regenen doet het eigenlijk altijd wel.

2) Naar welk boek dat deze lente wordt uitgegeven kijk jij het meest uit?

Dorothy Must Die van Danielle Paige. Dit boek komt uit in het Engels op 1 april 2014. Het gaat over Amy, een meisje uit Kansas, die gerekruteerd is door the Revolutionary Order of the Wicked en als missie heeft om het hart van de blikken man weg te halen, het brein van de vogelverschrikker te verwijderen, de leeuw zijn moed af te nemen, en als laatste Dorothy te doden. Dit boek lijkt me geweldig, aangezien ik dol ben op The Wizard of Oz en ik boeken over “slechteriken” (Dorothy is goed, daar kunnen we het allemaal wel over eens zijn) ook altijd erg leuk vind.

3) Welk boek doet je denken aan de lente?

Amy& Roger’s Epic Detour van Morgan Matson. Het is daar helemaal zonnig, met een korte broek, en roadtrip-boeken doen me altijd denken aan de lente en de zomer.

4) Waar ga je deze lente lezen?

Op het balkon! Of in het park vlakbij in de buurt, wat een soort achtertuin voor iedereen is.

5) Vind een cover met de zon erop

Ik kon er geen vinden, maar bij Catching Fire zie je achter de spotgaai een lichtbol die wel voor de zon door kan gaan… Of zo :)

6)Vind een boek met veel verschillende kleuren

Inwijding van Veronica Roth heeft vooral een heleboel verschillende tinten, maar dat vind ik ook tellen. Veel verschillende kleuren blauw, grijs en geel/oranje.

Hebben jullie zin in de lente? En wat gaan jullie deze lente lezen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s