Zombie apocalypse tag

Gisteren vond ik deze hilarische tag op YouTube, en ik kon niet wachten om hem voor jullie te doen. De regels zijn al volgt: stel, er is een zombieaanval. Ik ga mijn team samenstellen om deze aanval te overleven. Hiervoor heb ik tien mensen nodig. Ik kies vijf van mijn favoriete boeken, en uit elk boek kies ik twee mensen. Dit gaat zo: ik doe e titels van de boeken in een beker en trek er een willekeurig briefje uit. De vraag wordt gesteld, ik sla het boek waarvan de titel op het briefje stond open op een willekeurige pagina en de eerste persoon die ik zie krijgt die rol. De boeken die ik heb gekozen zijn: The Fault in Our Stars van John Green, Het Spel der Tronen van George R.R. Martin, Robijnrood van Kerstin Gier, In de Ban van de Ring van J.R.R. Tolkien, en Fangirl van Rainbow Rowell.

IMG_2729

Boek 1: In de Ban van de Ring

IMG_2730

De eerste persoon die ik moet vinden is “degene die als eerste doodgaat”. Ik sla het boek open en de eerste naam die ik lees is Aragorn. Doei Aragorn, sorry. De tweede persoon die ik uit dit boek moet halen is “degene die ik laat struikelen om mezelf te redden van de zombies”. Na ongeveer een halve pagina staat er Faramir. Nee, ik zou Faramir nooit laten struikelen :(! Of misschien wel, blijkbaar. Dit was wel een beetje jammer van twee mensen die ik goed in mijn team had kunnen gebruiken. Zij zijn dood, dus we gaan er allemaal aan! Fantastische start van deze zombie aanval (not).

Boek 2: Robijnrood

IMG_2731

Ten eerste: kijk naar de cover van dit boek, is het niet prachtig. Uit dit boek moet ik “de eerste persoon die in een zombie veranderd” halen. Wanneer zouden Leslie en ik weer samen een dvd’tje kijken? staat er. Nou, nooit, want Leslie is net veranderd in een zombie. Oeps. Het tweede teamlid uit dit boek is “degene die MIJ laat struikelen om weg te komen van de zombies. James, staat er. Dat is knap, aangezien James een geest is. Je kunt ook niemand meer vertrouwen tegenwoordig.

Boek 3: Fangirl

IMG_2732

Uit dit boek komt als eerste “de idioot van het team”. De eerste naam die ik tegenkom is: Cath. Verbaast me niets, ik denk niet dat Cath opgewassen zou zijn tegen een zombieaanval, lief als ze is. De tweede persoon die lid zal worden van mijn team zal “de slimmerik van het team” zijn. Ik sla het boek op een willekeurige pagina open, net op het punt waar er een lap fanfiction staat. En dus is Simon Snow de eerste naam die ik zie. Nu heb ik een team met een dubbel fictief karakter erin. In Caths wereld bestaat Simon Snow namelijk ook niet echt (behalve in haar hoofd/de fanfiction natuurlijk).

Boek 4: Het Spel der Tronen

IMG_2733

De personages uit dit boek zullen ons team wel een beetje versterken, denk ik. Hoop ik. Hieruit komt “de teamdokter”. Sansa. Hmm. Sansa is leuk, maar ik weet niet hoe goed ze het zal doen als dokter. De tweede persoon die ik uit dit boek ga kiezen is “de wapenexpert”. Dit moet lukken, vechten kunnen ze (bijna) allemaal. En mijn gebeden worden (een beetje) verhoord, want de eerste naam die ik zie, is Arya. Zij kan vechten, volgens mij is dit het beste lid van mijn team tot nu toe (aangezien Aragorn en Faramir er allebei aangaan). Misschien zijn we toch nog niet helemaal verloren, met hulp van de zusjes Stark komen we hier wel doorheen.

Boek 5: The Fault in Our Stars

IMG_2734

De eerste persoon die ik uit dit boek moet halen is “de ruziezoeker”. Hazel Grace, staat er helemaal bovenaan de bladzijde. Dat had ik nu nooit van haar verwacht. Tss. En de laatste, maar meest belangrijke, persoon van mijn team is “de teamcaptain”. Augustus Waters, staat er. YES, WE ZIJN GERED! Augustus sleept ons hier wel doorheen, denk ik zo.

Wat vonden jullie van deze tag? Denken jullie dat ik de zombie aanval zal overleven met dit team? ;)

 

Advertenties

2 thoughts on “Zombie apocalypse tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s