Boekenfestijn Utrecht

Ja ja, het duurt nog een maand, maar Judith en ik hebben er al heel veel zin in: het boekenfestijn! Op het boekenfestijn vind je (surprise, surprise) heel veel boeken. Ook nog wat andere dingen, maar dat is niet belangrijk want we komen natuurlijk voor de boeken. Ze zijn ook nog eens erg goedkoop doordat de boeken rechtstreeks van uitgeverijen in binnen- en buitenland worden gekocht en vervolgens direct aan de klanten worden doorverkocht. Erg fijn dus!

Op 8, 9, 10 en 11 mei is het boekenfestijn in Utrecht en Judith en ik gaan er zeker heen, waarschijnlijk op donderdag 8 mei. Als we het erover hebben stuiteren we vrolijk rond, want we hebben er nu al zin in! We zijn er alleen nog nooit geweest en hebben eigenlijk geen flauw idee wat ons te wachten staat (ja, boeken). Aan de buit te zien van andere bloggers moet ik in ieder geval een heel grote tas mee.

Dus, heb je nog tips? Zijn er dingen die we echt moeten weten of waar we extra op moeten letten? En wanneer ga jij erheen?

Advertenties

4 thoughts on “Boekenfestijn Utrecht

  1. Dit jaar ga ik voor het eerst naar het boekenfestijn dus tips kan ik helaas niet geven. Ik heb er ook echt mega veel zin in! Waarschijnlijk ga ik op zaterdag maar zeker weten doe ik niet.

  2. Ik zou juist zeggen bij twijfel niet doen. Ik ben nu 4x (geloof ik) geweest en wat ik van mijn eerste keer weet is dat ik thuiskwam met meer dan 10 boeken (okay dat doe ik iedere keer maargoed), maar dat ik bij sommigen nu iets heb: hmm ik weet niet.
    Ik zou alleen de boeken meenemen die je écht wilt lezen. En als je iets ziet dat je wel interessant lijkt, maar het toch niet helemaal zeker weet –> kijk op goodreads naar reviews en ratings.

  3. Oh hemel , zit me maar lekker te maken. Terwijl ik niet heen ga. En de grootste tip die ik kan geven is. Kijk bij de laatste stuks en sla geen enkele tafel over. Soms ligt er wat verkeerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s