Jouw naam in Gallifreyan op je ketting

Loranne en een andere vriendin dachten een keer: we willen een bijbaantje. Maar niks was leuk en eigenlijk wilden we zelf wel iets doen. Toevallig (heel toevallig, kuch, het is Zilvers schuld) zijn we allebei lichtelijk geobsedeerd door Doctor Who en we schrijven vaak in de taal van de Timelords, het Gallifreyan (huh, waar gaat dit over?! Lees dit artikel) . Toen kwamen we op het idee om de namen van andere Doctor Who fans op aanvraag in Gallifreyan op een hanger te etsen. En aldus geschiedde. Zondag gingen we aan de slag en het resultaat is best wel heel erg leuk dus we zijn tevreden!

oiohjkl hoi

hjg hkj

 

Zo gaat het er dus uitzien. Het is best wel een gedoe met ijzerchloride en soda en tekenen om te maken, maar wel heel leuk om te doen, zeker als je dan eindelijk het resultaat ziet. Op de foto rechtsboven staat mijn naam, Loranne. Omdat we er toch nog geld aan wilden verdienen, hebben we gelijk een shop op Etsy.com geopend: The Gallifreyan Palace. Hier kun je leuk onze kettingen kopen als je ook zo’n grote Doctor Who fan bent.

We maken de kettingen op aanvraag, dus iets anders dan wat met Doctor Who te maken heeft, kunnen we ook maken. Misschien wel een symbool van je favoriete boek of film! Je kunt ons een berichtje sturen en dan kijken we wat we kunnen doen. :)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s