Books & Kisses Read-a-thon Wrap up

Afgelopen week heb ik (Judith) meegedaan in de Books & Kisses Read-a-thon! Van de eerste drie dagen heb ik nog updates geplaatst, maar daarna ging het bergafwaarts, aangezien ik in een reading slump terechtkwam (bedankt, The Gospel According to Larry). Hierbij mijn wrap up, met mijn korte mening over de boeken die ik gelezen heb.

Ik begon de week goed met De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine. Ik vond dit een heel bijzonder boek: de foto’s geven er een soort realistisch tintje aan, omdat ze er wel heel echt uitzien. De plotlijn moest even op gang komen, maar toen hij eenmaal goed op stoom kwam, was het een fantastisch verhaal. De bijzondere kinderen waren ontzettend leuke personages, omdat ze stuk voor stuk uniek waren. Ik heb dit boek 4 sterren gegeven op Goodreads.

Het tweede boek dat ik heb gelezen was The Silver Linings Playbook. Ik heb dit binnen 24 uur uitgelezen, ik vond het erg leuk en een heel mooi verhaal. De review over dit boek kun je hier lezen. Ik heb dit boek 4 sterren gegeven op Goodreads.

 

 

Het laatste boek dat ik las tijdens de read-a-thon was The Gospel According to Larry. De plotlijn leek me erg leuk: een jongen die een blog runt waarmee hij de wereld wil verbeteren, maar niemand weet wie hij is, en stiekem doet hij het vooral om indruk te maken op zijn beste vriendin, op wie hij stiekem verliefd is. Ik vond de uitwerking van het verhaal niet erg goed. Bij vlagen was het grappig, maar meestal waren het vooral korte beschrijvingen van hoe hoofdpersoon Josh zich in de nesten werkte. Ik had het gevoel dat alle bijpersonen nauwelijks uitgewerkt waren, en dat Josh zelfs zijn stiefvader niet mocht. Omdat dit boek soms opeens wel heel leuk was, heb ik het 3 sterren gegeven op Goodreads.

Hoe ging jullie read-a-thon?

Advertenties

One thought on “Books & Kisses Read-a-thon Wrap up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s