April wrap-up

Hij is iets later, want ik was op vakantie, maar dit is wat ik in de maand april heb gelezen:

Geen hond die ernaar kraait – Frederike de Raat
Hyperbole and a Half – Allie Brosh
Throne of Glass – Sarah J Maas
Vampire Academy – Richelle Mead

Niet heel veel deze keer, omdat ik eens iets aan school moest doen en een week op vakantie was naar Barcelona. We gingen vaak rond 10 uur de deur uit en kwamen rond 11 pas terug, dus ik was veel te moe en had eigenlijk ook geen tijd om te lezen. In totaal heb ik nu 24 boeken gelezen.

Geen hond die ernaar kraait is niet echt een leesboek met een verhaal, maar het gaat over veelgemaakte taalfouten en legt rare spellingregels nog een keertje uit. Ik vind taal erg leuk en dit boekje was grappig om te lezen, want sommige fouten zijn ook om te lachen. De contaminatie ‘geen hond die ernaar kraait’ bijvoorbeeld.

Het leukste boek dat ik heb gelezen is sowieso Throne of Glass. Judith heeft hier al heel veel over verteld en gezegd hoe geweldig het is en ik trouwens ook, maar ik ga het gewoon nog een keertje doen want zo leuk is het wel. Dus ga het lezen! Het is nu ook vertaald in het Nederlands, dus de Engelse drempel is er niet meer. Lezen. Nu. :)

Komende maand heb ik hopelijk iets meer tijd om boeken te lezen, maar ik weet nog niet welke. Dat kies ik eigenlijk nooit van tevoren, want ik weet nu al dat ik me er toch niet aan ga houden. Ik wil wel zeker weten het vervolg op Spoorloos, dat Een andere wereld heet en De zaterdag van het onweer ga lezen. Verder zie ik wel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s