Welke series ik kijk

Naast boeken lezen houden wij allebei enorm van series. Vriendinnen die geen series kijken, worden soms helemaal gek van ons, omdat we het na een schokkende aflevering over niets anders kunnen hebben. Vandaag deel ik (Loranne) 6 leuke series die ik kijk met jullie.

  1. Lost – hier heb ik al eens over verteld, namelijk hier, en deze serie is ge-wel-dig. Het zit vol met plot twists en vage dingen. Het gaat over een groep mensen die met het vliegtuig op een onbewoond eiland is neergestort, en daar moeten ze zien te overleven. Maar er schuilen gevaren in de jungle en het eiland blijkt toch niet zo onbewoond als ze dachten. Judith kijkt dit niet maar vangt af en toe dingen op, zoals stukjes over agressieve ijsberen in de jungle. Het klinkt wat raar, maar het is echt steengoed.
  2. Doctor Who – hier heb ik ook al eens over verteld, namelijk hier, en het is ook geweldig. Het gaat over een alien dit door de tijd en ruimte kan reizen en allemaal avonturen beleeft. Het is spannend, grappig, romantisch en het doet soms zoveel pijn want aaaau, ik wil er niet over praten.
  3. New Girl – dit gaat over Jess, die in een appartement met 3 jongens gaat wonen. Dit is simpelweg hilarisch zonder diepgang, maar wel leuk als je even vermaakt wil worden. Mijn persoonlijke favoriete aflevering: die over Thanksgiving, waarin ze een kalkoen in de wasmachine stoppen en hem zo gaar proberen te krijgen. Ja, zoiets is het dus. Het is grappig.
  4. Once Upon A Time – dit gaat over sprookjes! Sprookjes zijn leuk, ga het maar kijken. Op een dag staat er een klein jongetje voor Emma’s deur, die haar zoon blijkt te zijn die ze bij zijn geboorte heeft afgestaan. Hij neemt haar mee naar zijn stad, waar de tijd al jaren heeft stilgestaan. Alle inwoners blijken personages uit sprookjes te zijn, die door een vloek van de gemene heks Regina in de echte wereld gevangen zitten. Het verhaal wordt afgewisseld met stukken uit sprookjes, maar niet zoals wij ze kennen, maar wat bijvoorbeeld ervoor of erna gebeurde.
  5. The Vampire Diaries – dit gaat over Elena, die in Mystic Falls woont. Ze ontmoet Stefan en Damon Salvatore, die vampiers blijken te zijn, ze wordt verliefd op Stefan en blablala. Het klinkt stom en Twilight-achtig, maar de eerste 3 seizoenen zijn echt heel erg leuk! En nog een pluspunt: de vampiers sparkelen niet.
  6. The Carrie Diaries – het is gestopt, neeeee! Na 2 seizoenen zijn de kijkcijfers zo slecht dat er helaas geen vervolg meer komt, en dat vind ik heel jammer. Ik keek namelijk wel. Tss. Het gaat over Carrie (je weet wel, die ene uit Sex and the City, maar dat heb ik nog nooit gezien, dit gaat over haar leven daarvoor, als een tiener) en het speelt zich af in de jaren ’80, dus ze hebben allemaal leuke kleren aan. Zij wil graag schrijfster worden voor een modeblad en krijgt een baantje aangeboden door Larissa, een hyperactieve fashionista die heel grappig is. Daarnaast heb je Walt, die het moeilijk heeft met zijn geaardheid, en Mouse, die keihard werkt om de beste van haar jaar te worden, om zo naar Harvard te kunnen, Dorith, Carries zusje die een grappige losgeslagen puber is en hun vader, die hen een beetje in de hand probeert te houden. Oh en ik vergeet het belangrijkste: Sebastian, hij is leuk en knap en yay.

Kijken jullie nog leuke series die ik echt moet zien?

Advertenties

One thought on “Welke series ik kijk

  1. Pingback: Recensie ‘The Vampire Diaries’ | De wereld van Anna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s