Mei wrap-up #2

Ik kan nauwelijks geloven dat mei al voorbij is. Het ging zo snel! Het is nu al juni, en het goede nieuws is dat we aan het einde van de maan zomervakantie hebben! In mei heb ik 4 boeken gelezen, op zich niet een heel groot aantal, maar als je meeneemt dat één daarvan de Darkest Powers trilogie is, die bestaat uit drie boeken, kom ik uit op 6, wat ik toch heel netjes vind.

IMG_2890

Van onder naar boven:
1. De Darkest Powers Trilogie van Kelley Armstrong
2. Rose van Ineke Kraijo
3. The Gospel According to Larry van Janet Tashijan
4. Post voor Mevrouw Bromley van Stefan Brijs

Zowel van de Darkest Powers als van Rose is al een recensie verschenen deze maand. Mijn favoriete boek was Post voor Mevrouw Bromley. Dit gaat over een Engelse jongen in de Eerste Wereldoorlog, die helemaal niet wil vechten, maar zijn studie af wil maken. Het is een ontzettend mooi boek over vriendschap en moed, met zeker een paar heartbreaking momentjes. Een aanrader voor iedereen die van historische romans houdt (en ook als je daar niet van houdt is het een heel mooi boek)!

Het meest teleurstellende boek van deze maand was The Gospel Acccording to Larry. Het plot van dit boek, een jongen die een blog runt waarmee hij de wereld wil verbeteren, maar niemand weet wie hij is, en hij doet het vooral om indruk te maken op zijn beste vriendin, op wie hij stiekem verliefd is, klonk veelbelovend, maar de uitwerking vond ik niks. Ik vond het langdradig (terwijl het maar 166 baldzijden heeft), en veel gebeurtenissen voelden geforceerd.

Wat hebben jullie deze maand gelezen?

Advertenties

4 thoughts on “Mei wrap-up #2

  1. Ik heb onder andere Haar Dag en Vuurvliegjes gelezen van Gayle Forman, The Realm of Possibility van David Levithan en With or Without You van Brian Farrey en ook Brunette Ambition van Lea Michele vond ik super leuk om te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s