Mei Book Haul

Ja ja, ik weet dat het inmiddels al half juni is, maar ik had boeken besteld op Bookdepository.com die maar niet aan wilden komen. Omdat ik deze maand ook al boeken heb gekocht en omdat book hauls gewoon leuk zijn, wilde ik alsnog even de boeken die ik in mei heb gekocht laten zien. (Ja, in mei was ook het boekenfestijn, maar ik was nog niet klaar met boeken kopen. Ssssh)

a

Van boven naar beneden:

  1. Across the Universe – Beth Revis
  2. Cloud Atlas – David Mitchell
  3. The Secret History – Donna Tartt
  4. It’s Kind of a Funny Story – Ned Vizzini
  5. No Matter the Wreckage – Sarah Kay

Cloud Atlas heb ik via Facebook gekocht, de rest via Book Depository. Across the Universe wilde ik al best lang een keer kopen, en nu was ‘ie afgeprijsd dus kocht ik ‘m maar gewoon. Daarnaast, kijk naar de cover, die is zoooo mooi. Ook de cover van Sarah Kays boek vind ik heel erg mooi en hij is in het echt ook heel zacht dus ik kan hem aaien.

aaa

Zo mooi! Over Sarah Kay heb ik al een keer een stukje geschreven, dat kan je hier lezen. In het kort: Sarah Kay doet aan Spoken Word Poetry: een combinatie van poëzie, theater en speechen. Ik vind haar optredens altijd geweldig dus ik wilde heel graag haar boek hebben en deze was ineens 4 euro goedkoper en dat kon ik natuurlijk niet weerstaan. Hier ben ik heel benieuwd naar.

Over The Secret History had ik ook al eens wat verteld. Bijna alle klassen op school moesten bij Engels dit boek lezen, behalve mijn klas. Zelfs de mensen die niet van lezen hielden vonden het best een oké boek en er komen veel parallellen met de klassieke oudheid in voor, geloof ik, dus dat leek me erg leuk. Het boek lijkt niet dik, maar het heeft ongeveer 650 dunne bladzijden.

Dat was het dan echt voor de maand mei, wacht maar 2 weken, want dan is juni alweer voorbij en wacht er een nieuwe book haul op jullie. :)

Advertenties

3 thoughts on “Mei Book Haul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s