Juni Book Haul

Oeps, we zijn weer terug van weggeweest! Judith zit momenteel in Engeland en mijn laptop deed niet aardig met de wifi, dus sorry dat er zo lang geen artikelen waren. Maar hier wat ik (Loranne) deze maand heb gekocht/gekregen! Ik bedacht ineens dat we nooit de recensie-exemplaren die we krijgen laten zien, en dat is eigenlijk niet logisch dus vanaf nu doen we dat wel.

Van boven naar onder:

 1. Een verschrikkelijke schoonheid – Libba Bray
 2. Nick & Norahs Infinite Playlist – David Levithan & Rachel Cohn
 3. Dash & Lily’s Book of Dares – David Levithan & Rachel Cohn
 4. Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
 5. Legend – Marie Lu
 6. Joe & Ik – Mireille Geus
 7. Schim & Schaduw – Leigh Bardugo
 8. Alera – Cayla Kluver
 9. Academicus Vampyrus omnibus 1 – Richelle Mead
 10. De studie – Joelle Charbonneau
 11. Dodenrit – Meggie Stiefvater

Joe & ik heb ik als recensie-exemplaar gekregen dus die ga ik binnenkort lezen. Naar Schim en Schaduw was ik zo benieuwd, dat ik ‘m al snel heb uitgelezen en mijn recensie verschijnt binnenkort. Een aantal boeken heb ik goedkoop via Boekenkraam.nl gekocht, De studie via Marktplaats en de rest via Book Depository.

Ik ben eigenlijk naar al deze boeken heel benieuwd, maar vooral naar Dodenrit van Maggie Stiefvater. Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen en Judith zeurt al eeuwen aan mijn kop dat ik er echt eentje moet gaan lezen. Toen deze voor 5 euro op Boekenkraam stond, sloeg ik mijn slag.

De tweede omnibus van Academicus Vampyrus had ik ook al een keertje via Boekenkraam gekocht, dus nu heb ik de serie compleet en kan ik die in één keer uitlezen. Deel 1 heb ik al gelezen, die vond ik wel oké, maar niet super, maar iedereen zegt dat de boeken steeds beter worden naarmate de serie vordert. Dus ik wacht af.

In Nick & Norahs Infinite Playlist ben ik al begonnen en daar wordt nogal veel in gescholden. En als ik zeg nogal veel, dan bedoel ik 74 keer fuck(ed/ing) in 66 bladzijden. Dat stoort nogal tijdens het lezen en ik kom er dan ook moeilijk doorheen, terwijl het maar 180 bladzijden of zoiets heeft.

Nou, dat waren mijn boeken, best wel veel weer!

Welke boeken heb jij deze maand gekocht, en heb je al enkele van mijn nieuwe boeken gelezen?

Advertenties

5 thoughts on “Juni Book Haul

 1. Schim en Schaduw vond ik echt awesome! Dodenrit en Legend zijn ook echte aanraders! En de studie natuurlijk, die heb ik ook met veel plezier gelezen. Verder heb ik alleen ‘Een verschrikkelijke schoonheid’ ook gelezen, dat is ook echt een heel mooi verhaal.. Verder ben ik heel erg benieuwd naar de andere boeken!

 2. Legend, Aristotle and Dante en Libba Bray staan allemaal bij mijn all-time faves. En ja er wordt nogal veel gescholden in Nick en Norah’s infinite playlist, zelf vond ik het op zich geen probleem, maar laat dat je vooral niet weerhouden van de andere boeken want daarin is het veel minder. De Studie heb ik ook gelezen maar die vond ik zelf wat minder dan deel 1 en dodenrit liep ik een beetje in vast, maar dat kwam denk ik vooral vanwege het feit dat ik die in het Engels gewoon wat lastig te volgen vond (De Ravenjongens van Maggie Stiefvater vond ik trouwens wel echt geweldig). En wat betreft boeken die ik gekocht heb deze maand, dat zijn Pandemonium en Requiem van Lauren Oliver en Villa Magdalena van Santa Montefiore om mee te nemen op vakantie.

 3. Schim & Schaduw is awesome en Legend ook. Ik heb Een verschrikkelijke Schoonheid, en daar ben ik ook best benieuwd naar. De Studie is ook zeker een aanrader. Verder moet ik wel toegeven dat deel 1 van Vampire Academy inderdaad “oké” was, maar deel 2 vond ik daarentegen echt een stuk leuker. Ik ben verliefd op die serie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s