De Mini Regenboog Challenge

Tijdens deze challenge is het de bedoeling om een mini regenboog te creëren van je favoriete boeken. Je moet . boeken kiezen in de kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Vandaag ga ik (Judith) jullie mijn favoriete boeken in deze kleuren laten zien.

IMG_2915

Rood: Voor rood kies ik In de Ban van de Ring, van J.R.R. Tolkien. Ik denk dat we het er inmiddels allemaal over eens kunnen zijn dat ik een klein beetje geobsedeerd ben met dit boek, dus ja… Hij moest er gewoon bij!

Oranje: Als oranje boek kies ik Helden van de Olympus: De Verloren Held, van Rick Riordan. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit welke serie ik leuker vind, deze of Percy Jackson, maar ze horen allebei bij mijn favorieten. Het zijn gewoon zulke vrolijke boeken, en ik vind de personages in elk geval wel interessanter worden naarmate ze ouder worden. (Side note: WIE IS ER EXCITED VOOR HET HUIS VAN HADES! Het is eindelijk uit, maar ik heb nog geen kans gehad om het te lezen, helaas)

Geel: Bij geel ga ik voor The Silver Linings Playbook van Matthew Quick. Ik heb niet zoveel gele boeken, maar The Silver Linings Playbook vond ik sowieso ontzettend leuk. Het verhaal over twee mensen die eindelijk een plekje vinden in de samenleving is erg ontroerend, zeker een aanrader!

Groen: Voor de kleur groen kies ik Fangirl van Rainbow Rowell. Dit is een van mijn favoriete boeken ooit. Het is een heel vrolijk verhaal, maar heeft toch ook iets heel serieus in zich. Het is grappig, mooi en soms ontzettend herkenbaar ;)

Blauw: Als blauw boek kies ik Saffierblauw van Kerstin Gier. Dit boek vertegenwoordigt de complete Edelsteentrilogie, een van mijn favoriete series!  De serie gaat over Gwendolyn, die uit een wel heel aparte familie komt. Gwendolyn is ontzettend droog en vertelt het verhaal heel grappig.

Paars: Als laatste boek, dat paars moest zijn, kies ik Een Storm van Zwaarden Deel Twee: Bloed en Goud van George R.R. Martin. Ik ben ook een beetje geobsedeerd met Game of Thrones, en de boeken zijn nog beter dan de serie! Dit boek vertegenwoordigt, net als het vorige, de hele serie, die hard op weg is mijn favoriete serie te worden!

Kennen jullie de boeken die ik heb gekozen? En wat zijn jullie favoriete boeken?

Advertenties

4 thoughts on “De Mini Regenboog Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s