Harry Potter Studio Tour impressie

Eigenlijk wilde ik vooral voor één ding heel graag naar Londen: de Harry Potter Studio Tour, die eigenlijk amper in Londen ligt, maar goed. Ik ben namelijk al een keer naar Londen geweest, maar heb dit toen niet gezien en ik wilde er altijd al nog een keertje heen. Dus toen we eindelijk gingen, was ik dolblij. Daarbinnen mag je van alles wat los en vast zit (of zweeft, draait en beweegt) foto’s en filmpjes maken, en dat heb ik toen maar meteen uitgebreid gedaan, omdat ik zeker wist dat ik dit later ook nog eens wilde bekijken. 500 foto’s en 50 filmpjes later stapten we met een heel blij gezicht weer naar buiten. Beetje jammer dat de shop belachelijk duur was, maar dat kon mijn pret niet drukken. Want het was GEWELDIG. Ik raad het iedereen aan, ook de minder diehard Harry Potterfans, omdat er ook veel wordt verteld over hoe zo’n gigantische filmserie nou gemaakt wordt en nog veel meer. En voor de Harry Potterfans is het natuurlijk helemaal geweldig, duh.

Ik moet die vele foto’s nog uitzoeken en er een selectie van maken, maar dan zal ik ze zeker hier posten! Tot die tijd heb ik een prachtig (kuch kuch) filmpje gemaakt met een impressie van de tour. Het is lang niet alles en in het echt is het nog veeeeel leuker om te zien, maar ik hoop dat dit ook de moeite waard is om te bekijken. Let niet op mijn ontzettend onvaste hand en te snelle draaiingen, dit was de eerste keer dat ik zoiets deed, dus het is niet zo geweldig. ^^ Veel kijkplezier!

Oh, en als je het filmpje op youtube kijkt, kan je ‘m ook in HD zien, dus dat raad ik aan. :)

Advertenties

8 thoughts on “Harry Potter Studio Tour impressie

  1. Ik ben er ook geweest. Ik vond het ook geweldig. Ik was er rond de kersttijd en daar was ook alles op aangepast. In de grote zaal kerstversiering en sneeuw op Zweinstein.

    • Oh, dat is ook superleuk! Nu moet ik eigenlijk nog een keer gaan rond kerst, haha.
      Bij mij was het gewoon normaal maar ik was toevallig op 31 juli dus er was extra feest en we kregen buttons enzo. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s