Summertime Madness Book Tag

Het is bijna weer tijd om naar school te gaan, maar om dit nog even te vergeten ga ik (Judith) vandaag de summertime madness book tag doen!

1. Noem een boek met een zomerse cover!

Ik heb niet zo heel veel zomerse covers in mijn kast staan, en daarom ga ik voor Vertrouw Me van Tahereh Mafi. Door de kleur oranje en de bloemen, vind  ik dat dit wel als “zomers” telt :)

2. Naar welke fictieve plek zou je graag op vakantie gaan?

Ten eerste Midden-Aarde, maar aangezien dat niemand meer verrast en inmiddels een beetje saai begint te worden, ga ik voor Kamp Halfbloed uit de Percy Jackson-serie. Het is een zomerkamp, dus het zou de perfecte plek zijn om op vakantie te gaan. Daarnaast zijn er allemaal supercoole halfgoden met wie ik zeker een leuke vakantie zou beleven!

3. Welke novelle lees je tijdens je vlucht naar je vakantiebestemming?

The Assassin’s Blade van Sarah J. Maas! Dit is een bundel van vier novelles die plaatsnemen voor de Throne of Glass-serie. Ik heb ze nog niet gelezen, maar ik ben van plan dat heel snel te gaan doen!

4. Hoewel de zon schijnt heb je toch te kampen met een serieus geval van summertime sadness. Welk boek ga je lezen om je weer vrolijk te maken?

Hierbij ga ik voor Fangirl van Rainbow Rowell.  Dit is gewoon zo’n vrolijk boek en terwijl ik het las wilde ik de hele tijd het boek huggen omdat iedereen zo ontzettend schattig was. Het perfecte medicijn tegen summertime sadness!

5. Je bent alleen op het strand… Welk karakter is jouw beach babe?

Ik denk Finnick (met het uiterlijk van Sam Claflin aub) uit de Hongerspelen-trilogie, maar ik weet het niet helemaal zeker, haha. Andere opties zijn Jon Sneeuw uit Het Lied van IJs en Vuur, Legolas uit In de Ban van de Ring en Gideon uit de Edelsteen-trilogie.

6. Voor bij je ijsje heb je natuurlijk een ijzig coole sidekick nodig! Welke fictieve sidekick zou jij kiezen?

Hiervoor kies ik Amon uit The Demon King van Cinda Williams Chima. Hij is heel lief, maar tegelijkertijd supercool omdat hij ook nog zelf nadenkt, in plaats van blindelings de wil van de hoofdpersoon te volgen.

Wat vinden jullie van mijn antwoorden? En wat zouden jullie antwoorden zijn?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s