Oktober Book Haul

En toen was het alweer 31 oktober. Deze maand is ontzettend snel voorbij gegaan, maar gelukkig heb ik (Judith) nog wel de tijd gevonden om zeven boeken te verzamelen. Ik was deze maand namelijk jarig, en als ik jarig ben, rent mijn hele familie spontaan naar de boekhandel om boeken en boekenbonnen voor me te kopen :) Vandaag ga ik jullie laten zien welke boeken ik gekregen/gekocht heb!

image

1. The Human Factor – Graham Greene
2. To All the Boys I’ve Loved Before – Jenny Han
3. Shadow and Bone – Leigh Bardugo
4. Offergave – Julie Kagawa
5. Een Beetje Liefde – Amanda Prowse
6. Vele Hemels Boven de Zevende – Griet op de Beeck
7. Helden van de Olympus: Het Huis van Hades – Rick Riordan

Zowel The Human Factor als Vele Hemels Boven de Zevende kreeg ik voor mijn verjaardag van familieleden. Van beide boeken had ik nog nooit gehoord, maar ze klinken leuk, dus ik kijk ernaar uit om ze te lezen! Ook Het Huis van Hades kreeg ik voor mijn verjaardag, van mijn broertje, en hier had ik dan ook zeer expliciet om gevraagd ;) Ik heb dit boek al gelezen, de recensie kun je hier lezen, en ik vond het geweldig!

Voor mijn verjaardag kreeg ik ook twee boekenbonnen, hier heb ik To All the Boys I’ve Loved Before en Shadow and Bone van gekocht. Mijn favoriete booktuber, PeruseProject, praat veel over To All the Boys I’ve Loved Before, en zij vindt het heel goed, dus ik ben erg benieuwd. Toen ik in de boekwinkel stond, kon ik niet kiezen welk boek ik moest kopen, en toen heeft Loranne zo hard geroepen dat ik Shadow and Bone moest meenemen, dat ik maar naar haar geluisterd heb ;)

Een Beetje Liefde en Offergave werden me allebei toegestuurd door uitgevers. Offergave is deel 3 in een serie waarvan ik deel 1 en 2 nog niet heb gelezen, dus dat wordt interessant, maar Een Beetje Liefde ga ik zeker binnenkort lezen en recenseren. Er is nog tot maandag een giveaway voor Een Beetje Liefde en een ander boek van dezelfde schrijfster op onze blog, dus klik hier om mee te doen!

Welke boeken heb jij deze maand gekocht?

Advertenties

2 thoughts on “Oktober Book Haul

  1. De twee leukste boeken die ik heb gekocht vind ik toch wel Vlam van Floortje Zwigtman (na vier jaar eindelijk weer een boek van haar!) en Blue Lily, Lily Blue het derde deel in The Raven Cycle van Maggie Stiefvater. Die laatste ben ik nu aan het lezen en ik vind hem nu alweer geweldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s