Oktober Wrapup

Hoewel ik (Judith) het aan het einde van oktober enorm druk had met de SE-week op school, heb ik deze maand toch vier boeken gelezen. Niet zo goed als in september, maar toch nog wel iets op trots te zijn, naar mijn mening :)

imageh

1. The Exiled Queen – Cinda Williams Chima
2. The Assassin’s Curse – Cassandra Rose Clarke
3. The Pirate’s Wish – Cassandra Rose Clarke
4. Helden van de Olympus: Het Huis van Hades – Rick Riordan

Mijn maand begon goed met het lezen van The Assassin’s Curse en The Pirate’s Wish. Van beide boeken staan er recensies op onze blog, namelijk hier en hier. Ik vond deze boeken heel leuk; de hoofdpersoon was een lekker pittige dame, en de wereld was geweldig. Ik had nog nooit een boek gelezen met een wereld die gebaseerd was op het Midden-Oosten, maar het was fantastisch!

Voor mijn verjaardag kreeg ik Het Huis van Hades van mijn broertje, en deze heb ik meteen gelezen; ik kon niet wachten! Ik vond het fantastisch, en kan niet wachten tot Het Bloed van Olympus uitkomt, het laatste deel in deze serie. Jammer is wel dat ik dan voor altijd afscheid moet nemen van Percy en Annabeth… *huilt* Voor uitgebreidere gedachten over dit boek, kun je de recensie hier lezen. Ik sloot deze maand af met The Exiled Queen. Dit is het vervolg op The Demon King, wat ik eerder dit jaar las, en ik vond het een fantastisch tweede deel. Ik ben van plan hier ook een recensie van te schrijven, en vervolgens naar de boekwinkel te racen om deel 3 te kopen!

Welke boeken heb jij deze maand gelezen?

Advertenties

2 thoughts on “Oktober Wrapup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s