November Wrapup

Ehmm, hallo, november? Ja de grap is leuk geweest, kom maar weer tevoorschijn. Oh, je bent echt weg? Okay, byee. Zoals misschien al wel te lezen is aan dit ontzettend “grappige” intro, is november voorbij gevlogen. Ik (Judith) begin me serieus af te vragen wat er met mijn leven gebeurt. In november heb ik 5 boeken gelezen, wat ik best een aardige score vind!

imaged

1. The Assassin’s Curse – Sarah J. Maas
2. The Strange and Beautiful Sorrows of Ava Lavender – Leslye Walton
3. Alice in Zombieland – Gena Showalter
4. De Dromendieven – Maggie Stiefvater
5. Rood als Bloed – Salla Simukka (niet op de foto)

Het eerste boek dat ik deze maand uitlas, was Rood als Bloed. Ik leende dit van Loranne op de dag dat we Salla Simukka gingen interviewen, en ik heb het dan ook in 1 dag uitgelezen. Daar was het wel het boek voor: het was ontzettend spannend en ik wilde heel graag weten hoe het nou zat. Hoewel ik meestal niet zo van de crime boeken ben, vond ik dit toch wel leuk. Hierna las ik Alice in Zombieland uit. Dit had ik van Harlequin gekregen op 31 oktober (Halloween, heel toepasselijk), en hoewel ik het plot leuk vond, vond ik de uitwerking wat minder (uitgebreidere gedachten kun je hier lezen in mijn recensie van dit boek).

Hierna had ik eventjes een geweldige leestijd. Ik las The Strange and Beautiful Sorrows of Ava Lavender (recensie staat hier), wat ik echt prach-tig (ja, met een streepje, zo geweldig was het) vond. Hierna las ik een boek dat ik van Loranne voor mijn verjaardag had gekregen,namelijk The Assassin’s Blade (recensie staat hier). Dit is een verzameling van novelles die bij de Throne of Glass serie horen. Ik ben, op z’n zachtst gezegd, een heel klein beetje geobsedeerd met deze serie, en de novellesse vond ik een heel leuke toevoeging. Ik sloot mijn maand af met De Dromendieven (recensie staat hier). Maggie Stiefvater is één van mijn favoriete schrijvers en ik vond dit een geweldig tweede deel in de Ravenserie.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen? En wat vind je van mijn boeken?

Advertenties

4 thoughts on “November Wrapup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s