Februari Wrapup

Help, de tweede maand van dit jaar is alweer voorbij. Het gaat ook zo snel! Ik (Judith) las in februari vier boeken. Minder dan in januari, maar aangezien één van mijn vier boeken 750 pagina’s was, vind ik het toch nog best aardig.

11040231_734628786634504_1725873233_n

Ik begon februari goed, namelijk met Een Feestmaal voor Kraaien van George  R.R. Martin. Over dit boek heb ik twee weken gedaan omdat het zo dik is, maar leuk vond ik het wel! De wereld, personages en schrijfstijl zijn simpelweg ongelooflijk. Als je van hardcore fantasy houdt (net als ik) is dit zeker een aanrader. Hierna had ik zin in iets dat een beetje makkelijker las, en daarom las ik Shadow & Bone van Leigh Bardugo. Dit boek vond ik geweldig! Het was spannend, grappig, verrassend en de wereld en personages waren goed geschreven. Ik heb ontzettende zin om deel 2 en 3 te gaan lezen! Van Shadow & Bone heeft Loranne een tijd geleden een recensie geschreven, die kun je hier lezen.

Na Shadow & Bone, dat, net als Een Feestmaal voor Kraaien, niet een al te gezellig onderwerp heeft, wilde ik weer even iets lichters lezen, en hierom heb ik The Elite van Kiera Cass gelezen. Dit boek was precies waar ik aan toe was: grappig, makkelijk om te lezen, met niet al te duistere dingen. Hiervan heb ik een recensie geschreven, die kun je hier lezen. Ik ben in de voorjaarsvakantie op vakantie geweest, en in het vliegtuig terug naar huis heb ik in één ruk A Monster Calls van Patrick Ness gelezen. Ik heb uiteindelijk besloten om hier geen recensie van te schrijven, omdat ik niks wist over dit boek toen ik erin begon, en dit het alleen maar beter maakte. Dus: lees er niks over, lees ook de achterkant niet, en begin er gewoon in! Het is prachtig.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s