A Look in the Book Life #1

Leuk, al die boeken, maar wil je ook niet eens iets weten over de mensen achter de blog? Wij in elk geval wel, en daarom besloten we een nieuwe serie te starten op onze blog: A Look in the Book Life. Elke week vertelt één van ons jullie wat we in de PicMonkey Collage booksafgelopen twee weken gedaan hebben, en dit doen we om en om. Vandaag bijt ik (Judith) het spits af, met een vol met niet zoveel boeken en veel series!

Wat ik las en kocht

Qua lezen waren de afgelopen twee weken een beetje teleurstellend, omdat ik niet zoveel heb gelezen. Ik las Rook van Sharon Cameron (recensie kun je hier lezen!), en daar deed ik redelijk lang over. Verder begon ik in Edward III and the Triumph of England van Richard Barber, maar ik was nog niet eens op de helft toen ik naar de Waterstones ging en daar Queen of Shadows van Sarah J. Maas kocht, vijf dagen voordat het officieel uitkwam! Dat ging voor, natuurlijk. In diezelfde trip kocht ik ook PS. I Love You van Jenny Han. Die ga ik heel snel lezen!Irrational Man

Wat ik keek

Ik heb in de afgelopen twee weken maar één film gezien (enorm weinig voor mijn doen), en dat was Irrational Man, geregisseerd door Woody Allen. Mijn moeder en ik zijn dol op Woody Allen films, maar deze vond ik een beetjeteleurstellend. Als je op zoek bent naar een leuke film van hem zou ik eerder Mighty Aphrodite of Magic in the Moonlight kijken, die zijn beter! Toch was deze film erg fijn.

PicMonkey Collage Series

Met series ging het een stuk beter. Niet alleen keek ik seizoen 7 van Doctor Who af (ik heb dan toch eindelijk de 50th Anniversary Special gezien), maar ik keek ook seizoen 2 van Reign af en begon aan seizoen 6 van The Vampire Diaries. Doctor Who was gewoon erg goed op die typische vreemde Doctor Who-manier, en ik kijk er erg naar uit om aan seizoen 8 te beginnen, met Peter Capaldi als nieuwe Doctor! Hoewel ik het tweede seizoen van Reign minder goed vond dan het eerste, was het einde erg spannend en er gebeurde ontzettend veel. Wel wil ik af en toe een geschiedenisboek naar het hoofd van de schrijvers gooien, aangezien ik zo’n donkerbruin vermoeden heb dat niet alle gebeurtenissen historisch correct zijn, maar vermakelijk is het wel. En The Vampire Diaries? Het is vergezocht, soms moeilijk om bij te houden, en eigenlijk niet ontzettend leuk meer, maar toch blijf ik het kijken. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen!

Wat ik luisterde

In muziek heb ik eigenlijk naar alle liedjes die op mijn iPod staan geluisterd, maar ik heb wel twee nieuwe liedjes ontdekt. Ten eerste: Love Myself van Hailee Steinfeld. Ik kwam bij dit liedje toen ik op YouTube naar liedjes van de film Pitch Perfect 2 luisterde, en ik was blij verrast! Naast dit redelijk nieuwe liedje, kwam ik ook een oud liedje tegen waar ik nog nooit van had gehoord, maar dat ik erg leuk bleek te vinden: Girls and Boys van Good Charlotte. Hoewel ik het niet Plantjeshelemaal eens ben met de boodschap, vind ik het toch een ontzettend fijn liedje!

Wat ik deed

Ook heb ik voor het eerst in mijn leven bloemen geplant! Aangezien ik een beruchte bloemenmoordenaar ben (ik doe het niet expres, ik zweer het, ik ben gewoon niet zo goed met bloemen), heeft mijn moeder, die wel groene vingers heeft, onverwoestbare bloemetjes voor me uitgezocht. Ik heb ze Athos, Porthos en Aramis gedoopt, en ben enorm mijn best aan het doen om goed voor ze te zorgen :)

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Advertenties

3 thoughts on “A Look in the Book Life #1

  1. Pingback: Mijn Leven Met Boeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s