Augustus Wrap-Up Judith

11938056_820148031415912_757667440_n

Jawel, het is nu officieel: de zomer is voorbij. Ik heb nog even vakantie, maar de meeste mensen zitten alweer in de schoolbanken. En het einde van de zomer betekent ook dat het tijd is voor mijn augustus wrap-up. Ik las lang niet zoveel als in juli, maar wel veel leuke boeken, dus ik ben toch best tevreden.

Ik begon de maand goed met Blue Lily, Lily Blue van Maggie Stiefvater. Dit is het derde deel in The Raven Cycle Quartet Maggie Stiefvater is één van mijn favoriete auteurs, en ik was dol op dit boek. Ik kan niet wachten op het laatste deel in deze serie, dat uitkomt in februari 2016! Hierna las ik True Grit van Charles Portis. Ik heb een paar jaar geleden de film van dit boek gezien, en ik vond die erg leuk. Dit boek vond ik ook fantastisch. Het verhaal was spannend, en de hoofdpersoon was een ontzettend leuk, zelfstandig, dapper meisje van veertien. Zeker een aanrader, ook als je niet vaak westerns leest (zoals ik)!

Daarna las ik (dan toch eindelijk) A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas. Sarah J. Maas is ook één van mijn favoriete auteurs, en ook dit boek vond ik erg leuk, hoewel het niet zo leuk was als Throne of Glass. Nou werden die boeken steeds leuker, dus ik ben heel benieuwd waar deze serie heen gaat. Van dit boek komt er nog een recensie, Loranne en ik zijn van plan om er samen eentje te doen! Als laatste las ik deze maand Rook van Sharon Cameron. Dit boek klonk heel leuk, maar was helaas een beetje teleurstellend. Het plot greep me gewoon niet zo, hoewel de wereld erg interessant was.

Deze maand heb ik ook van drie boeken een stukje gelezen. Ten eerste van De Noorderlichttrilogie van Philip Pullman. Ik ben nu op pagina 200 en het verhaal grijpt me gewoon nog niet, dus heb ik het even weggelegd om andere dingen te gaan lezen. Eén van die andere dingen is Edward III and the Triumph of England van Richard Barber. Dit is een historisch boek en het is erg interessant, maar het leest niet zo snel. Dit boek, hoe interessant ook, liet ik echter onmiddellijk uit mijn handen vallen voor Queen of Shadows van Sarah J. Maas. En grote goden, dat is echt geweldig. Bereid je maar vast voor op een enorm enthousiaste en hysterische recensie ;)

Wat heb jij in augustus gelezen?

Advertenties

One thought on “Augustus Wrap-Up Judith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s