Life Update!

942027-hogwarts_castle

Als jullie dit lezen, zit ik (Judith) al lang en breed in de trein onder het kanaal door. Moet ik dan niet naar school? Jawel, dat is waarom ik in die trein zit: ik ga in Engeland studeren! En, nee, ik ga niet naar Hogwarts. Helaas.

Ik denk dat ik een jaar of veertien was toen ik besloot dat ik later in Amerika wilde studeren. Tijdens mijn middelbare school periode is dit veranderd in Engeland, Amerika was toch wel erg ver weg. Vorige winter heb ik me aangemeld op een aantal universiteiten, en uiteindelijk heb ik er één gekozen. Ook besloot ik om geschiedenis te gaan studeren. Mijn zomervakantie was heel lang, aangezien universiteiten in Engeland pas rond 1 oktober beginnen, maar nu is het dan toch eindelijk zo ver: ik ga naar Engeland!

Voor onze blog heeft dit over het algemeen geen gevolgen. Natuurlijk gaan we gewoon lekker door met bloggen, we vinden het hartstikke leuk namelijk! Wel ga ik waarschijnlijk veel meer Engelse boeken lezen; als ik in Engeland ben, vind ik het wel handig om ook Engelse boeken te lezen :)

Advertenties

2 thoughts on “Life Update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s