December Wrapup

Jippie, het is 2016! Een nieuw jaar betekent natuurlijk veel nieuwe boeken, maar ook: de laatste wrapup van 2015. Vandaag vertel ik (Judith) jullie welke boeken ik in december gelezen heb!

8d78f8fe94317e6dcbc99a82b537c61a

Ten eerste las ik Beloved van Toni Morrison. Ik las dit boek voor school, maar ik vond het prachtig! Het gaat over Sethe, een voormalige slavin, die nu probeert om te gaan met het trauma dat zij heeft overgehouden aan haar tijd in slavernij. Het is een heel mooi en interessant boek, en de manier waarop er om wordt gegaan met zo’n serieus onderwerp als slavernij vond ik heel goed. Hierna las ik After You van Jojo Moyes uit. Ik was hier al anderhalve maand in bezig, dus dat werd wel eens tijd! Ik vond het een mooi boek, maar niet zo mooi als Me Before You, waarop dit boek het vervolg was. Zou ik toch nog steeds aanraden om het te lezen? Ja, dat zeker wel!

enhanced-buzz-20017-1383087210-20

Ik las ook S. van J.J. Abrams en Doug Dorst. Dit is een ontzettend cool concept, het is namelijk een boek, maar twee mensen hebben in de marges dingen geschreven, wat ook een verhaal vormt. Ik vond het een ontzettend origineel en leuk idee, en het was ook erg leuk om te lezen. Als laatste las ik Silber: Het Derde Boek der Dromen van Kerstin Gier. Ik ben dol op Kerstin Giers schrijfstijl en haar boeken, en ik vond dit dan ook erg leuk en vermakelijk om te lezen. Haar boeken maken me altijd erg vrolijk! Ik heb ook een recensie van dit boek geschreven, die kun je hier lezen.

Welke boeken heb jij in december gelezen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s